top of page
  • Writer's pictureAdmin

Μάθε πως η φωτογραφία προφίλ αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας σε ενα dating site

Φαντάζομαι θα έχετε συναντήσει αρκετές φορές online profiles όπου η φωτογραφία προφίλ δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο αλλά πολλα. Μα πώς είναι δυνατόν κάποιος να καταλάβει ποίος απο όλους στη φωτογραφία είναι ο...ενδιαφερόμενος ;

Η πιο συνήθης δικαιολογία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι "δε μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες τον εαυτό μου και έχω μόνο φωτογραφίες με άλλους " ή " δεν μου αρέσουν οι selfies" ή ακόμη "νιώθω άσχημα όταν με φωτογραφίζουν". Μα φαντάζομαι ότι είναι κατανοητό ότι αυτό κάνει την αναζήτηση συντρόφου μέσω ενός dating site ή app αρκετά περίπλοκο και μάλλον με χαμηλό ποσοστό επιτυχίας, αφού δείχνεί οτι κάποιος δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση να δείξει τον εαυτό του στους άλλους.


Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις 4 φωτογραφίες που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στο προφίλ σας προκειμένου να έχετε επιτυχημένες γνωριμίες online


  1. Μία φωτογραφία προσώπου. Οι εφαρμογές dating σου δίνουν ένα συγκεκριμένο χώρο όπου μπορείς να ανεβάσεις την κεντρική σου φωτογραφία, τη φωτογραφία που σε αντιπροσωπεύει. Είναι η φωτογραφία που βλέπουν όλοι οι χρήστες, και βάσει αυτής το πιθανότερό είναι ότι θα σε επιλέξουν. Και επειδή η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική, γι αυτό το λόγο θα σου προτείναμε να επενδύσεις λίγο παραπάνω χρόνο πριν ανεβάσεις αυτή τη φωτογραφία.Ναι το ξέρω το πιο εύκολο ειναι να βγάλεις μια selfie. Αλλά επειδή όπως σου ανέφερα, η πρώτη εντυπωση μετράει, θα σου προτείναμε σε αυτή την περίπτωση να ζητήσεις τη βοήθεια ενός επαγγελματία φωτογράφου. Εκείνος θα βγάλει τη φωτογραφία αυτή, με το σωστό φωτισμό, φροντίζοντας να σε κολακευει και να "αποτυπώσει" την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Και μην ξεχνάς ότι αυτή τη φωτογραφία δε θα τη χρησιμοποιήσεις μόνο για dating. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε άλλες πλατφόρμες δικτύωσης, όπως το instagram, το linkedin ή ακόμη και το βιογραφικό σου.

  2. Μια ολόσωμη φωτογραφία. Ναι το ξέρω οτι μπορεί να μη νιώθεις άνετα να φαίνεται όλο σου το σώμα, ειδικά αν δεν έχεις χάσει ακόμη μερικά απο τα παραπανίσια κιλά που εδώ και καιρό θέλεις να χάσεις...αλλά μην ξεχνάς οτι το ιντερνετ είναι γεμάτο με ψεύτικα προφιλ που χρησιμοποιούν ψεύτικες φωτογραφίες για να εξαπατήσουν κόσμο. Βάζοντας μια ολόσωμη φωτογραφία το κάνει πιο δύσκολο για κάποιον να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία σου. Επίσης είναι ευκαιρία να δείξεις το πραγματικό σου στυλ και να νιώσεις ελεύθερος.

  3. Μια φωτογραφία καθημερινότητας. Η τρίτη φωτογραφία που πρέπει να υπάρχει στο portofolio σου είναι μια φωτογραφία απο τη καθημερινή σου ζωή ή ακόμη και απο το hobby που λατρεύεις. Είναι η ευκαιρία να δείξεις τι σου αρέσει να κάνεις στην καθημερινότητα σου και τι σε εκφράζει. Πχ μια φωτογραφία όπου περπατάς στην παραλία, ή όπου διαβάζεις ένα βιβλίο, ή ακόμη και μια φωτογραφία όπου εξασκείς το αγαπημένο σου extreme sport.

  4. H φωτογραφία έκπληξη ! Μια φωτογραφία που δείχνει κάτι ακόμη απο τον εαυτό σου. Πχ. ποιό ειναι το αγαπημένο σου στυλ στο ντύσιμο, ή μια φωτογραφία όπου γελάς. Οτιδήποτε σε εκφράζει και θα μπορούσε να αναδείξει πτυχές του εαυτού σου.

Θυμίσου ότι μέσα σε μια εφαρμογή γνωριμιών ο χρόνος που έχεις για να διεκδικήσεις την προσοχή ενός άλλου μέλους, ειναι μερικά δευτερόλεπτα. Για το λόγο αυτό η φωτογραφία είναι τόσο σημαντική, διότι δημιουργεί την πρώτη εντύπωση και την περιέργεια να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου. Δώσε χρόνο στην δημιουργία του προφίλ σου, ώστε να αυξήσεις τα ποσοστά επιτυχίας !


bottom of page